Keisarin uudet vaatteet

tiistai 15. helmikuuta 2011

Tyttäreni...

Olen nyt virallisesti autistisen lapsen äiti. Epäily muuttui diagnoosiksi. Viimeiseen asti toivoin muuta, vaikka tiesinkin miten tässä tulee käymään.

3 kommenttia:

  1. Voimia diagnoosin sulatteluun. Diagnoosi on kuitenkin vain diagnoosi, eikä muuta miksikään sitä, että sinulla on ihana tyttö. Tyttösi tuntuu kehittyvän koko ajan ja kehitystä tulee varmasti tapahtumaan kuntoutuksen myötä lisää. Olen lukenut joka ikisen postauksesi, mutta kommentointi ei ole onnistunut ilman tunnuksia. Itselläni on pikkuruinen poika, jolla on autistisia piirteitä. Kertomuksesi voi jonain päivänä olla omaa arkipäivääni. Siksikin olen elänyt vahvasti mukana jännityksessä. Voimia ja jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Voimia Nuppusen äidille sekä myös Tuiskulle. Meille napsahti tänään autismikirjon diagnoosi vähän puun takaa, olin menossa kuulemaan ohjeita ja neuvoja neurologilta, mutta hän piti asian niin varmana, ettei siinä jäänyt toivomisille sijaa. Mutta näillä mennään eteenpäin, muuta ei voida :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia teille molemmille! Tuisku, olet oikeassa, sama tyttönenhän tuo on. Ei diagnoosi pientä miksikään muuta, päin vastoin voi tuoda helpotusta elämään.

    Savannilla, iso halaus sinullekin! Toivottavasti teilläkin löytyy oikeat keinot auttaa ja tukea pientä!

    VastaaPoista